Our Schedule:

Teaching English and Art together, putting on the GospelCafé concerts, prayer, meeting with our new French friends. It's a good life!


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Sunday, March 27, 2011

A recipe for the best Brownies - in French

La meilleure Recette de Brownie
I had to find a French recipe for brownies so I can figure out the temperature in their ovens. It also gave a recipe for Brownies using Nutella. mmm. I thought I should make this ahead of time to see how it ends up tasting. - Read down the recipe of what I'm having to think here.


Facile

Pour 4 personnes:  I have to make enough for 20 - to take to the conference.
250 g de chocolat noir - Dark chocolate. x 4 for 20 - that's a lot of chocolat.
150 g de sucre en poudre - powdered sugar instead of granulated sugar. x 4
150 g de beurre - Try saying this - it's butter. The letter "r" is very difficult for Americans.
1 sachet de sucre vanillé - Regular vanilla is very expensive and people buy vanilla sugar here.
60 g de farine tamisée - I think I have this.
3 oeufs - eggs - this can't be right - 12 oeufs for 20 personnes? Oh dear. Maybe I'll use a regular American recipe and look up the correct temperature setting. Sometimes these things are tough to translate.
1 pincée de sel - pinch of salt


Préparation:  20 mn Cuisson : 15 mn Repos : 0 mn Temps total (Time) : 35 mn

• 1  
Faites fondre le beurre dans une petite casserole sur un feu très doux et cassez ensuite le chocolat noir dans un saladier. Laissez le fondre doucement au bain-marie.
• 2  Plongez un pinceau dans le beurre fondu et badigeonnez votre moule à manqué. Préchauffez le four thermostat 6 (180°). - Aha! it's 180 degrees with this oven.
• 3  Mélangez le chocolat fondu avec le beurre. Hors du feu, ajoutez le sucre en poudre, le sucre vanillé puis les oeufs battus en omelette avec une petite pincée de sel. Ajoutez enfin la farine.
• 4  Versez dans le moule et enfournez pour 15 mn. Laissez reposer 5 mn dans le four éteint.
• 5  Laissez refroidir environ 1/2 heure, puis mettez au réfrigérateur au moins 2 heures. Démoulez le gâteau et découpez le en parts individuelles.

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